Powered by Goran Tasev
Алое Вера
Главно Мени
Алое Вера
Дома
 АЛОЕ ВЕРА.............................. И ТАМУ КАДЕ ШТО МЕДИЦИНАТА ЗАТАЈУВА
Добре дојдовте на мојата веб страница. Јас сум Славица  Донакова, од неодамна дистрибутер на ФЛП од Македонија .
На следните страници имате можност повеќе да се запознаете со компанијата Форевр Ливинг Продактс, најголемиот произведувач и преработувач на Алое Вера  гелови и  додатоци во исхрана кои ги дистрибуира низ целиот свет.
Алое Вера гел и сите останати производи од ФЛП се употребуваат  за одржување на здравјето  и убавината  .Прекрасен напиток  кој ни овозможува: детоксикација, имуностимуланс, антиоксиданс, антифлогистик.
“Чудото од растение” – така го нарекуваат многу луѓе со кои сум поразговарала на оваа тема, а и многу прочитани книги, брошури, трагајќи да откријам што е тоа  во  него за   да   по неговата употреба ни се случат навистина многу чудни , убави   работи.

Конечно и во Македонија   прв  веб портал  на македонски јазик, каде можете малку повеќе да дознаете  за Алое Вера, за личните искуства на многу граѓани а се разбира од особен интерес ќе биде и Вашиот доколку го имате.


Повелете прочитајте уште нешто повеќе за Алое Вера, големиот асортиман на производи што ни ги нуди ФЛП, за моето лично искуство и за мојот почеток во компанијата.


_________________________________________________________________________
Известување: Оваа страна има исклучително информативен карактер. Алое Вера производите од ФЛП треба да ги користите  за одржување на здравјето и убавината или  дополнение на веќе препишаните лекови од страна на Вашиот лекар.
 
Aloe Vera © 2007